Canon updates DPP camera software

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Hvis du er ejer af et Canon kamera har du helt sikkert også fået en cd med software med i pakken.

Softwaren indeholder bl.a. program til at se dine billeder med, remotecapture (altså tage billeder via din pc), Photostich (sætte billeder sammen til panorama).

Hvad får du ud af seneste version 3.10.1

Digital Photo Professional raw conversion software. Version 3.10.1 udvider til at supportere 600D og 1100D DSLRs. Opdateringen fikser flere fejl og tilbyder yderligere support og korrektion af flere Canon objektiver.

Hent seneste version af DPP camera software

På Canons hjemmeside vælger du blot hvilket kamera og hvilken version af softwaren du ønsker, vær opmærksom på at du ikke altid kan springe mange versioner over – kort sagt hvis du har en meget gammel version, så opdater ad flere omgange.
Link til Canon: http://software.canon-europe.com/

En god ide er med jævne mellemrum at tjekke for opdateringer, f.eks. når du nu alligevel skifter fra sommertid til vintertid på dit kameraur.

Hvis du har mistet din originale cd

Kravet for at kunne opdatere din software til din computer er at du allerede har installeret en version på din pc, eller at du benytter den medfølgende cd fra din kameraæske.
Hvis du har mistet din originale cd kan du evt. prøve dette link, som giver dig opskriften på at opdatere uden brug af original cd – jeg har ikke selv prøvet, men det er da et forsøg værd.

http://www.northlight-images.co.uk/article_pages/install_canon_software.html

Share