Opdatering af dit kamera – firmware opdatering

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Hvad mener jeg nu lige med det.
Jo, som du måske ved så består et moderne digitalkamera af en masse elektronik herunder faktisk en den computere, og computere har som bekendt software til at holde styr på en masse ting. Så lige som at du jævnligt skal opdaterer din windows eller Mac computer, ja så bør/skal du også opdatere dit digitalekamera.

Hvad gør opdateringerne godt for?

Som med computere så finder producenterne ofte ud af bl.a. på baggrund af brugerne, at der f.eks. kan være problemer med synkronisering af flash, nye objektiver, optimeringer af billedebehandlingen i kameraet osv..

Opdatering er det svært?

Nej, det er næsten ikke sværer end at opdatere din computer, du skal bære være opmærksom på nogle ganske få ting:

– sørg for at have et tom formateret hukommelseskort
– et fuld opladet batteri
– følg vejledningen fra producentens hjemmeside

Canon

Hvis du er ejer af et Canon kamera kan du have glæde af at besøge denne side f.eks. hver gang du alligevel skal skifte dit ur i kamera fra sommertid til vintertid osv. Det er min egen personlige huskeregel.

Link til Canon: http://www.canon.com/eos-d/

Hvis du har et andet kameramærke, så fortvivl ikke find blot dit kameras egen hjemmeside eller søg på firmware update og dit kamera navn og model,  her vil du sikkert kunne finde hjælp.

Opdaterings problemer

Hvis du oplever opdaterings problemer kan følgende tips ofte hjælpe: formater kortet igen, sikre dig at der er fuld power på batteriet. Og endelig kan det være at du kan opdatere kamera ved at tilslutte det til din computer og opdatere via den medfølgende software som du måske allerede har installeret på din computer.

Share