Udfordring – våd høst

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Denne uges udfordring: Våd høst
Havde oprindeligt planlagt at tage billeder af dejlige gule kornmarker, men som de fleste nok ved har det været en meget meget våd sommer i Danmark.
På nuværende tidspunkt er rigtige mange kornmarker i fare for at gå tabt, korn er flere steder slået ned af regnen og aller værst begyndt at spire.

Her er en nærliggende mark med havre, jeg har bevidst valgt at få uskarp forgrund og benyttet mig af frøperspektiv for at illustrer det triste ved det nedslåede korn.
Håber på masser af sole så høste kan komme i hus, og jeg måske er så heldig at opleve høst af nogle gode billeder imens kornet høst i løbet af august måned – jeg holder øje og krydser fingre imens vil jeg tænke over næste uges udfordring.
NB. Marken ligger kun 700 meter fra hvor jeg bor, og jeg opdagede også en lille sø, så mon ikke at jeg skal forbi med kameraet en anden god dag – jeg tror det. Nogle gange er motiverne jo næsten i baghaven uden at man selv aner dette, og det er jo godt for os som ikke har så meget tid til at fotografere som vi ellers gerne vil.

IMG_4341

EXIF – Data
Camera Canon EOS 5D Mark II
Exposure 0.017 sec (1/60)
Aperture f/8.0
Focal Length 24 mm
ISO Speed 200
Exposure Bias 0 EV

Billedebehandlet: sharpen , boostet farverne da det var temmelig meget grå vejr og tæt på regn igen..

Share