Udfordring – tid og sted

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Denne uges udfordring: tid og sted
Ja, hvordan skal man så lige fortolke dette. I denne uge valgte jeg at tage kameraet med på min tur til arbejdet i København. Kameraet med 24-70 monteret og i rygsækken.
De første billeder som kom ind i hovedet var noget med banegårde hvor man typisk er på vej fra sted til sted og har brug for at holde øje med tiden. Nuppede et par billeder på Helsingør station, men synes ikke helt at det var det som jeg ville.
I løbet af dagen besluttede jeg mig for at tage lidt tidligere fri og smutte forbi Københavns hovedbanegård – her blev det til et par billeder under uret.. Og videre med S-tog til Nørreport – her blev det til et par billeder af lystavlen i S-toget. Kgs. Nytorv metrostation blev stedet!
Har selv flere gange været fascineret af linjerne  specielt ved trapperne og lyset ved Metro stationen på Kgs.  Nytorv.

Der er efter min mening nogle fantastiske linier og kombinationen af naturligt ovenlys fra spejle i loftet og den travle station synes jeg er fedt. Efter 10-15 billeder synes jeg at der var mulighed for at vælge nogle ud til brug for det endelig motiv.
Blev kun forstyrret af en svensk metrovagt som spurgte hvad jeg skulle bruge billederne til – da jeg svarede at det var privat var der ingen problemer…

er specielt glad for det lækre lys, linjerne og at jeg har ramt uret lige der hvor den røde viser er i centrum 🙂

Billedet er slet ikke billedbehandlet!

EXIF-data

Camera Canon EOS 5D Mark II
Exposure 0.04 sec (1/25)
Aperture f/2.8
Focal Length 24 mm
ISO Speed 200
Exposure Bias 0 EV

Share