Udfordring – model

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Denne uges udfordring: model
Ja, hvad tænker du så på? Modeltog, modelbil, eller måske fotomodel?

Jeg havde i lang tid vidst, at der ville være gratis Photo meetup i København nærmer betegnet nogle af B & W hallerne på Refshaleøen på Amager den 28. maj 2011.
En masse fotonørder og modeller ville mødes op for at hygge sig med deres hobby i nogle timer, og det bedste af det hele helt frivilligt og gratis!

Efter at havde gået rundt et par timer og skudt sådan lidt blandet blev jeg opfordret til at tage billeder af Amalie Sabine, en sød frisk unge pige årgang 1994. Det viste sig hun aldrig havde været model før, men selv var ivrig amatørfotograf og hendes drøm var at blive fotograf en gang.
Amalies søster og en veninde havde været med på sidste meetup så nu synes hun det var på tide..

Vi hygge snakkede lidt imens vi gik om bag hallerne for at finde et par gode steder at tage billeder. Amalie tøede hurtigt op efter lidt snak og det blev da til en god håndfuld billeder, desværre var rigtigt mange lige til skraldespanden – jeg begik nogle klassiske fejl som gav slagskygge fra min flash.
Tjek også lige Amaliesabine.dk som er Amalies hjemmeside med nogle rigtig flotte billeder…

Tak til Amalie for hendes tålmodighed, flere billeder er på vej på hjemmesiden og til Amalie som aftalt – kræver lige lidt tid til at sortere og redigere.
Måske jeg er så heldig at Amalie, hendes søster og måske veninder stiller op til en fotosession, det kunne være hyggeligt og lærerigt 🙂

EXIF Data

Camera Canon EOS 5D Mark II
Exposure 0.005 sec (1/200)
Aperture f/8.0
Focal Length 165 mm
ISO Speed 200
Exposure Bias 0
EV Flash On, Fired

 

 

Share