Udfordring – dyr

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Denne uges udfordring: dyr.
Og hvordan fortolker man så lige det, et dyr i skoven, zoo, plastikdyr..

Jeg har valgt at benytte en anden fortolkning nemlig noget som er dyrt..
I mit hjem gik jeg på jagt efter noget som kunne symbolisere dyr, mine Rayban briller blev fundet frem, stillet op og brugt i forbindelse med en bog.
Efter en del fotos af mine briller og bogen med fokus droppede jeg dette. Og hvorfor nu det – jo det viste sig nærmest umuligt at se på billeder af mine “slidte beskidte briller”. De er faktisk ikke særligt beskidte når man bare ser på dem, men med 100 mm makro blænde 22 og 32 skulle der rigtigt meget billedebehandling for at fikse skrammer mm – jeg er jo ikke stor tilhænger af billedebehandling så nyt objekt til at optage.

Dyre parfumeflasker, placeret på en skammel og ovenpå en sort karton/æske ved terrassedøren og med sofaen som uskarp sort baggrund. Rigtigt mange billeder på min 100 mm med flash bouncet både i loft og ind i sort sofa.
Ikke helt tilfreds, metal giver mange reflekser, og kræver at jeg justere flashen så den bouncer rigtigt. Det tager godt nok lang tid at få gode billeder med flash, tæt på og inde – men det er godt at få trænet og blive udfordret! Denne uge ramte jeg ca. 100 billeder før jeg blev tilfreds.

Den uges udfordring er håndholdt og igen taget i stuen med sidelys fra en stor terrassedør, og en flash bouncet skråt i loftet for at modvirke reflekser fra lyset i døren.

IMG_2347

Camera        Canon EOS 5D Mark II
Exposure     0.005 sec (1/200)
Aperture      f/11.0
Focal Length 100 mm
ISO Speed 200

Share