Warning: Illegal string offset 'alt' in /home/www/fotoliv.dk/wp-content/themes/DeepFocus/epanel/custom_functions.php on line 84

Warning: Illegal string offset 'title' in /home/www/fotoliv.dk/wp-content/themes/DeepFocus/epanel/custom_functions.php on line 85

Projekt 52, uge 30 i 2012: Trafik politi

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Denne uges emne: Trafik politi

De fleste lande har forskellige slags politi, turistpoliti, færdselspoliti osv.
Jeg er netop vendt hjem fra en dejlig ferie i Rom, og her var der virkelig udfordringer for det lokale trafikpoliti. Med stor behændighed greb de ind ved den mindste optræk til “klumper” i trafikken.
Men de havde da også lige tid til at hjælpe en trafikkant med at finde vej. Her er billedet taget i rundkørslen Piazza de Venizia, tæt på Via del Corso som vel nok er en af de mest berømte indkøbsgader i Rom, med Trevi fontænen og Pantion som naboer i sidegaderne.
Jeg må sige at jeg er imponeret over at bilisterne viste så meget hensyn overfor hinanden og der var slet ingen som kom i konflikt med i hinanden i den uge vi var i Rom.. Måske fordi mange bilister i udlandet ikke holder så meget på deres ret som os danske bilister – bare en tanke..

 

EXIF Data

Camera Canon EOS 5D Mark II
Exposure 0.005 sec (1/200)
Aperture f/8.0
Focal Length 70 mm
ISO Speed 200

Billedbehandlet: Alene tilføjet sharpen på politimanden

Share