Projekt 52, uge 22 i 2012: mod lyset

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Denne uges tema: mod lyset eller face the light.

Jeg havde fornøjelse at være på Photomeetup copenhagen 2012 et super fedt initiativ arrangeret af fotografen Michael Bang. Læs mere om Photomeetup Copenhagen også kaldet PMC.
Sidste år dvs. 2011 var min debut, og det var super fedt, så jeg måtte selvfølgelig med igen i 2012, desværre var der knap så mange modeller med i år sikkert på grund af DHB i jylland.

Billedet her er taget imens jeg gik lidt rundt, og er en gut som markedsførte nogle smarte “side elektriske cykler fra Australien”, der var flere som tog billeder af ham imens han kørte rundt – så der var ingen plagte shoots med ham.
Jeg benytte mig af at han sad foran en octabox og var ved at gøre sig klar til et highkey foto – så billedet var et oprindeligt behind the scenes hvor jeg blot har gjort baggrunden super sort og fjernet andre elementer så han står isloeret foran octaboxen.

Normalt er jeg ikke glad for at “skyde” andre fotografers billeder  så det her er måske lige på grænsen, men jeg synes at det er ok, da personen er med ryggen i mod mig og derfor ikke er en kopi af et skud..

Jeg fik ikke taget så mange modelbilleder, da jeg kun lige med nød og næppe fik et par aftaler i hus – men hvis du kigger forbi i løbet af den næste uges tid så dukkere der nok nogle modelbilleder op 🙂

Se eksempel fra nogle af mine andre modelbilleder på Flickr

EXIF Data

Camera Canon EOS 5D Mark II
Exposure 0.005 sec (1/200)
Aperture f/4.0
Focal Length 150 mm
ISO Speed 400

Billedredigeret: Lavet baggrund sort med blacks, og undereksponeret med -3, spot heal og clone på uønskede elemnter i baggrunden.

Share