Projekt 52, uge 16 i 2012: Racing

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Denne uges tema: Racing

Ja, jeg havde sat mig for at komme ude og lufte kameraet til Copenhagen Racing festival.
Min gode ven igennem rigtig mange år  – Steffen Capell og jeg smuttede til København, det var lidt svært at komme til at parkere, så vi havde parkeret ved søndermarken.

Efter at vi havde gået rundt lidt i området viste det sig nærmest umuligt at komme tæt på en indgang, tilgengæld fandt vi helt gratis kigge plads tæt på hvor vi rimeligt ubesværret kunne se de fede biler passere forbi med høj fart.
Til racing events er der altid højt hegn, hvilket gør det noget besværligt at få gode billeder – så lille blændetal, høj hastighed kunne fange bilerne også igennem trådnet uden for meget ballade.

Skulle hilse at sige at det kræver godt nok træning at tage billeder af hurtige biler som suser afsted med mere end 250 km/t, og så igennem et hegn..

Til de bilinteresserde er billedet en Ferrari 458 ITALIA med en max hastighed på 325 og fra 0/100 på under 3,4 sekunder og en pris i Danmark på ca. 4,5 mio. kr.!

 

EXIF Data
Camera Canon EOS 5D Mark II
Exposure 0.002 sec (1/640)
Aperture f/6.3
Focal Length 200 mm
ISO Speed 500
Exposure Bias 0 EV

Billedbehandlet: Highlights, shadows, whites justeret ned med ca -20. Og clarity, vibrance, saturation + 15. Relativt meget justering, men jeg ville gerne fremhæve den gule farve og det sorte i bilen og det var rigtigt meget gråt i gråt både lys og asfalt.
Og endelig lavede jeg lidt vignetting i kanten for at gøre den lidt mørkere.

Share