Projekt 52, uge 11 i 2012: Model

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Denne uges udfordring: model

Jeg var så heldig at bliv inviteret til Fotohygge 6, som er en facebook gruppe af fotografer som mødes ca. hver anden måned. Dette var gruppens 6 fotohygge.
16 fotografer, 16 modeller , en håndfuld MUA og en håndfuld assistenter mødtes til en hel dags fotohygge med masser af spændende modeller og muligheder med de mange modeller på en fed location.
Arrangørerne havde fået adgang til Lyngby Fort, et super fedt sted, som jeg ikke anede eksisterede læs mere om Lyngby Fort

Min først model var den søde og tålmodige Kristina Pedersen – min nye flash og nye remote kom i brug efter at vi først havde gået rundt en tur på Fortet for at finde noget som passede til model og min smag.
Jeg håber bestemt ikke at det er sidste gang at jeg får lejlighed til at tage billeder med Kristina…
Jeg havde slæbt både paraply og softbox med, men synes ikke at de passede helt til mine ideer.

Det er rigtig svært at vælge et billede som lige er det bedste, men jeg vover forsøget. Den næste uges tid vil jeg justere billederne med Kristina og det to andre modeller som jeg også fik tid til – så mon ikke du ser resultatet af model og mit arbejde i løbet af de næste par uger.
Kristina og de to andre modeller skal også lige have chancen for at vælge hvilke billeder de vil have redigeret – så tålmodighed..

Billedet her er valgt, da jeg synes godt om det hvide lys sammen med graffiti i tunellen.
Teknik: Flash A placeret foran model i højre side bounce op i væg og loft, flash B placeret bagerst til venstre bag hvælving bounce i loftet. Flash bagerst fuld styrke, flash forrest – FEB – 1,5 begge flash fjernstyret ETTL med Pixel King i to grupper a+b.
Jeg selv stod placeret næsten ved udgangen af tunellen så der lige kunne slippe lidt dagslys ind. Det miksede lyse var svært at styre men gave super fedt billede synes jeg..

Lysdiagram

 

Kunne du tænke dig at blive min næste model  så hører jeg gerne fra dig..

EXIF Data

Camera Canon EOS 5D Mark II
Exposure 0.005 sec (1/200)
Aperture f/8.0
Focal Length 45 mm
ISO Speed 400
Exposure Bias +5/3 EV
Flash On, Fired

Redigeret: Beskåret, skruet op for eksponering på loft for at fjerne skygger.

Share