Photowalk – modelbilleder

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Jeg har længe haft lyst til at prøve mig ud i modelbilleder, desværre er det ind til nu ikke lykkedes mig at finde nogle som vil være min model.
Men heldigvis er der en fotograf Michael Bang, som har taget initiativ til Copenhagen Photomeetup. Koncept er ret enkelt fotonørder og dem som synes det er sjovt foran kameraet møder op på en lokation i København i firetimer, og så er der fri leg 🙂

Det var mit første møde med modeller og hold da op en udfordring, hvilke objektiv skulle man nu benytte, ville en flash virke i en kæmpe hal, hvordan undgik jeg slag skygger osv..
Jeg var der i tre timer og fik taget 150 billeder, og efter en gennemgang og sortering nåede jeg frem til at 40 billeder var værd at gemme på. Enkelte har jeg så valgt at konvertere til sort hvid, så kan du jo selv bedømme hvad du synes om.

Mange svipsere, men målet opnået!

Rigtigt mange billeder havde slagskygge fra min flash, og rigtigt mange var uskarpe.  Jeg har nærmest aldrig brugt flash på så stort et setup, og mange andre i hallen brugt også store flashanlæg, det var bare svært at finde den korrekte belysning, men i løbet af de timer jeg var der fik jeg mere og mere grebet om det.
Blandt nogle af årsagerne til de mange fejlskud var: jeg gav mig ikke god tid til at tjekke kamera og flashindstillinger, og endelig ja det var første gang og træning gør som bekendt mester..
Jeg er selv lidt stolt af at der trods alt var ca. 40 billeder som er værd at vise frem. Mit mål var at ca 10 procent skulle være gode, så det er jo ok.

Vil du være min model?

Det er bestemt ikke sidste gang jeg prøver mig ud i modelfoto. Har du lyst til at være model er du velkommen til at kontakte mig – Du får selvfølgelig en kopi af billederne til dig selv, og jeg sælger dem ikke videre uden at vi har aftalt det…

Hvad synes du om mine modelfoto? Har du nogle råd du vil dele om modelfoto?

Se udvalg af nogle af billederne her, og resten på Flickr – vær rar ikke at kopiere eller bruge billederne uden min skriftlige accept.

 

IMG_3448

IMG_3404_claudia_ver2

IMG_3378_claudia_ver2

IMG_3379_claudia

IMG_3288_amalie_ver2

IMG_3290_amalie_ver2

IMG_3294_amalie

IMG_3358

IMG_3375

IMG_3459

Share