Photowalk – London

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Jeg var 36 timer i London med mit arbejde. En super spændende tur, men desværre ikke meget tid til at opleve selve byen…
Selv havde jeg rigtigt mange overvejelser om jeg skulle slæbe mit kamera med, eller skulle jeg “nøjes” med mit lille kompakte Canon IXUS?

Jeg vidste godt at jeg ikke ville få meget tid om noget overhovedet til at tage billeder i selve London, men valgte dog at tage mit store Canon 5 D MK II med og mit klassiske 24-70 2.8 L – som nærmest altid er på.
Turen til selve London var som sagt temmelig pakket med oplevelser, så jeg valgt at tage kameraet med på vores gåtur fra hotel London Portman til Jamies Italian – turen gik ad Oxford Street i bagende sol 21 grader og meget kraftigt lys.
Et par enkelte skud blev det til, det vidste jeg nu også, så derfor havde jeg planlagt at stå tidligt op næste dag og gå rundt og opleve storbyen London vågne.

Det var fantastisk sommervejr, men hamrende dårligt skarpt lys at fotografere i både aften og morgen, og derfor meget hårdt og rigtigt mange billeder blev udbrændte. Alle billeder er efterbehandlet i Aperture for Mac med Vibrance + 0,4 og Saturation på 1,4, flere af billederne er desuden eksponeret med eksponeringskompensation på – 0,5.
Et polfilter havde måske kunne have hjulpet lidt, men dette må jeg ofre tidligere på ugen da det sad ubehjælpeligt fast.

Mit god råd er derfor – tag altid kameraet med også selv om du kun er kort tid et sted. Den korte tid tvinger dig til at finde nogle motiver inden for et begrænset fysisk område og det kan give dig nogle kreative skud – bedøm selv her er hvad jeg har udvalgt på min 1,5 time photowalk i London.

IMG_2826_edit

Skyggespil – facineret af de kraftige skygger og silhouetter i solen på Oxford Street 6. april 2011 aften

 

IMG_2834_edit

Oxford Circus – myldretid business men på vej hjem fra arbejde 6 april 2011 aften.

IMG_2865_edit

Oxford Circus – morgenstund byen er ved at vågne. Taget samme sted som det forrige billede, tidligt 7. april 2011 dog ikke beskåret så hårdt…

IMG_2893_edit

Klassisk London sidegade torsdag 7. april 2011 morgen…

IMG_2913_edit

Klassiske gitre med nedgange til “tjenestefolket”

IMG_2911_edit

Herskabs lejlighed…

IMG_2876_edit

Apple flagship store i London – desværre havde de ikke åbent da jeg var der så ingen iPad 2…

IMG_2877edit

Ny forsyning af dejlig øl på vej til pubben.

IMG_2899_edit

London nu med elefanter?

IMG_2914_edit

Klassiske london taxaer klar til dagens kunder foran hotel Portman.

IMG_2889_edit

Kommunikation – rød postkasse

IMG_2873_edit

Kommunikation – de klassiske London telefonboksen fandtes næsten på hvert gade hjørne på trods af at England er et af de lande i EU som har flest aktive mobilbrugere.

Share