Mobil modelkontrakt

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Hvis du er fotograf, og gerne vil benytte billeder af dine modeller og/eller personer i konkurrencer eller i kommercielle sammenhænge – så bør du have en underskrift af modellen som giver dig lov til at benytte billederne.
Sælger du dine billeder til et bureau, ja så er det et krav at du har skaffet en underskrift af modellen, og kan dokumentere dette.

Nu er det jo ikke sikkert at du altid har en sådan kontrakt printet og klar hvis du tager billeder af personer, så her er en app. til din Smartphone eller Tablet genialt 🙂

 

Photographer Contract Maker

Den er baseret på nogle skabeloner, som du selvfølgelig kan ændre. Du vælger din skabelon, udfylder nogle standard felter med modellens navn og adresse , kan også importeres fra dine kontakter på iPhonen eller iPad. Herefter genereres kontrakten, og modellen, og evt. værge kan nu underskrive kontrakten direkte på din iPhone eller iPad.
Det er nu muligt at ændre/tilføje kladden inden den gemmes. Navn på model, værge, fotograf og underskrifter indsættes automatisk. Herefter kan du sende en kopi af kontrakten, i pdf-format til modellens e-mailadresse og til en selv. Applikationen koster kr. 18,- og findes i både en iPad og iPhone version.

+

Du kan ændre i kontrakten, og gemme den som din egen template
Modellens billede kan komme med i kontrakten automatisk
Du har altid en kopi af dine kontrakter på din iPhone eller iPad
Du kan sende en kopi af den underskrevne aftale til dig og model


Layout ikke er ikke super lækkert. Hvis f.eks. du ikke har en fødselsdato på din model, så udelades dette ikke automatisk.
Burde tjekke på modellens alder og automatisk kunne tilføje værge underskrift
Findes endnu ikke til Android, her kan du overveje Easy Release.

Tip: Læs mere om Photographer Contract Maker læs mere om Modelkontrakter
Share