Mit memorycard virker ikke – red billederne gratis

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Hvad gør du hvis dit værste mareridt opstår, og du får meddelsen: corrupt data…

PhotoRec – redder dine billeder gratis

PhotoRec kan benyttes på hard disks, CD-ROMs, memory cards (Compact Flash, Memory Stick, SecureDigital/SD, SmartMedia, Microdrive, MMC, etc.), USB memory drives, DD raw image, EnCase E01 image, etc.
Her er et program, der læse alt fra Windows, Apple, Linux formater. Reelt læser programmet din disk/ memorykort m.m. på bitniveau og sammenligner filerne med en database og genkender og finder jpg, png, gif, mov-videoformat eller noget lignende.
Dette program kan redde dine billeder og gemme dem påny. Og det er helt gratis!

PhotoRec og TestDisk meget mere end at redde billeder

PhotoRec er en del af programmet TestDisk som kan redde din computer hvis du f.eks. ikke kan boote på din disk, og ja dette program er faktisk helt gratis.
Programmet fås i udgaver til nærmest alle styre systemer Mac, Windows, Linux og så videre, så nu du alligevel henter programmet til at redde dine billeder så burde du måske overveje at hente TestDisk også.

Ikke særligt brugervenligt – men det virker

Hvis du forventer en lækker brugergrænseflade, ja så bliver du slemt skuffet. Det er nærmest lidt som i de gamle DOS dage hvor du blot får et vindue hvor du skal vælge nogle kommandoer.
Jeg har endnu ikke selv haft brug for det – heldigvis – , men kun læst og hørt godt om det på nettet. Husk at læse vejledning og dokumentation inden du går i gang, og vær meget tålmodig programmet læse nærmest hver bit på den disk den skal undersøge,


PhotoRec software

Share