Mega kamera giver billeder på over 7 meter

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Den kendte fotograf Dennis Manarchy er gået igang med et kæmpefotoprojekt.  Med fotografier med et overfladeareal på op til 36 kvadratmeter vil Dennis Manarchy fotografere amerikanerne for at dokumentere den forskelligartede kultur i USA, inden den er væk.

Projektet vil blive finansierest ved hjælp af  crowdfunding, hvor alle og enhver kan støtte projektet i bytte for alt fra nyhedsbreve til faktiske fotografier. Folkene bag projektet er nemlig nødt til at bygge kameraet fra bunden selv, og det skal designes, så det kan transporteres rundt i hele USA.

Mega stort kamera

Kameraets enorme størrelse på mere end 7 meter i længden gør det muligt at tage negativer i en opløsning på 1,4 gange 1,8 meter. Folkene bag projektet har regnet sig frem til at billederne giver en detaljerigdom, der er 1.000 gange større end et gennemsnitligt digitalt fotografi.
De store negativer sætter fotograferne i stand til at forstørre fotos helt op til 4,9 x 7,3 meter. Dimensionerne, der svarer til en toetagers bolig, giver mulighed for at kunne se porerne i personens ansigt eller størrelsen på en øjenvippe.

Læs mere om projektet som også kaldes Vanishing Cultures

Share