iPhone et af de mest populære kameraer

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

I dag mistede vi den kendte Steve Jobs, manden bag Apple, iPod, iPhone og iPad..

Hvorfor skriver jeg dette? Jo, i denne uge, annoncerede Apple en ny iPhone – iPhone 4S. Og manden bag iPhone er netop afgået ved døden, hvad tror du at dette betyder for Apple eller iPhone?
Der er mere end 7.000 foto apps skrevet til iPhone. Der er hundredvis af bøger dedikeret til iPhone. Der er tusindvis af websites, podcasts og blogs dedikeret til iPhone. Siden juni, var flere iPhone fotos lagt ud på Flickr, end der blev sendt fra Nikon D90 – det flerårige Flickr favorit.

Vil denne nye version af iPhone blive et af ​​de mest populære kameraer i verden, Apple mener det selv…
Og meget tyder på at de vil få ret, flere og flere bruger nemlig mobilen og ikke mindst iPhone til at vise billeder på Flickr og andre sites, og mon ikke det på længere sigt bliver døden for kompakt kameraerne – point and shoot er bare lettere når man har det i lommen altid.

Ændringerne i den nye iPhone, der har indflydelse på fotografering

1. Hurtigere processor (A5), som kan understøtte op til 1 GB RAM. Dette er en stor opgradering til iPhone, da det betyder, at apps, der understøtter kameraet kan køre hurtigere og gøre mere.

2. Kameraet er nu 8 megapixel i stedet for fem. Hvad vil det gøre for billedkvaliteten? Svært at sige. Otte megapixels på en 3264 × 2448 sensor ville normalt være en smule støjende – afhængig af back-end signalbehandling.  Kameraet tilbyder også ansigtsgenkendelse, bedre bagside belysning, hurtigere start af kameraet, bedre hvidbalance, ansigtsgenkendelse, f/2.4 blænde og bedre optik via et fem-element objektiv. Det er en imponerende features til en kamera telefon.

3. Apple har også forbedret iPhone videofunktion. De tilbyder 1080p HD-videooptagelse, billedstabilisering og nye støjreduktion.

4. iOS5 er en del af denne nye iPhone. Det nye styresystem er mere robust og vil gøre ting som billedredigering på en iPhone mere tålelig.

5. Den nye iPhone 4S fås med 64 gigabyte lagerplads. Det er den største storage nogensinde  på en iPhone, og gode nyheder for folk, der skyder video og billeder og har brug for mere plads.

Hvad synes du, er kvaliteten af de nye telefoner god nok til at du vil bruge det?
Vil du erstatte dit kompaktkamera med mobilens?

Jeg er fristet…

iPhones

Share