Hold dine evner som fotograf vedlige – stil dig selv en udfordring

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Du kender det sikkert, det er vinter, du orker ikke andet end at blive inde i varmen, måske bruger du lidt tid på at organisere billeder. Men på grund af vejret, og din syge moster, ja så får du ikke taget nogle nye foto – og det er jo en skam! Jeg selv får heller ikke taget for mange billeder, og det sløver sådan lidt populært sagt mine evner som fotograf – når det bliver godt vejr så kan jeg godt tage mig sammen til at tage billeder, men så skal jeg lige genopfriske nogle teknikker og min fotografiske sans.

Inspireret af the365daysproject på Youtube, Copenhagen photomarathon som jeg deltog i 2010, og thephotoblog.dk har jeg besluttet mig for at gøre mere ud af min fotografering i 2011.
Jeg har derfor stillet mig selv udfordring at tage minimum et billede hver uge med et bestemt tema. Tanken er at jeg vil vedligeholde og udvikle mine evner som fotoentusiast, og selvfølgelig dele min viden – i virkeligheden burde jeg jo starte den første uge at 2011, og det var da også planen, men det første billede som jeg tog i søndags er simpelt hen smadret. Så mit første emne gælder altså for kalenderugen 2 – uanset hvad er det jo aldrig for sent at starte.
Hvis du bliver inspireret skal du ikke lade dig stoppe af at der noget som hedder kalender uger, i virkeligheden kan et fotoprojekt starte lige når det passer dig, og med den frekvens der passer dig. Personligt synes jeg 1 uge er meget passende, og jeg er igang 😉

Jeg giver hermed bolden op til at give mig temaer som du ønsker jeg skal fortolke med mit kamera, og måske er du også selv med på spøgen 🙂
Skriv dit forslag i kommentarfeltet,  eller benyt kontaktformularen

Til gengæld forpligtiger jeg mig til at:
1.    uploade minimum 1 billede over det tema som er gældende for den pågældende uge
2.    beskrive hvordan billedet er taget
3.    fortælle om hvorfor jeg har fortolket temaet som jeg har gjort

Mine temaer i første omgang i 2011:

Uge 1: former
Uge 2: is
Uge 3: øjeblik
Uge 4: dyr
Uge 5: rødt
Uge 6: forandring

Share