Fotokonkurrencer – bliv en bedre fotograf

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

I jagten på at blive en bedre fotograf har jeg lært rigtigt meget i at deltage i diverse fotokonkurrencer. Jeg har sendt billeder til f.eks. digitalfoto, MetroExpress, men den konkurrence som har givet mig mest er helt klart deltagelsen i Copenhagen Photomarathon 2010.
Copenhagen Photomarathon går i sin enkelthed ud på at man får en bunden opgave i form af 3 emner hver tredie time. Kravet er at billederne skal tages i jpeg og ikke må billedbehandles, samtidig skal de tages i emnets rækkefølge – altså kronologisk.

Det var en fantastisk oplevelse – jeg valgte at deltage i 12 timer, men hele eventen varede faktisk 24 timer – altså 24 emner hvis man ville.
Oplevelsen var meget intens, jeg havde slæbt alt mit udstyr med, en god rygsæk, lidt mad og vand, lommelygte, notesbog, fornuftige vandre sko, og stor entusiasme. Endvidere min iPhone, som jeg besluttede at bruge til at rapportere om emner og mulighed for at deltage i “legen” via Facebook.
Rigtigt mange synes det var sjovt at deltage via mine Facebook opdateringer – tak for det. Det var med til at give mig rigtigt meget inspiration til fortolkning af emnerne.

Også fantastisk sjovt at opleve en masse fotonørder i København, og jeg fandt hurtigt ud af at man godt nok skulle planlægge sine fotos i forhold til hvor man nu var i byen. Du skulle nemlig holde kontroltidspunkterne hver tredie time. Så planlægning, planlægning, drop genertheden og tænk kreativt!
Absolut en event som jeg kan anbefale og vil gentage i 2011.

Her er mine skud fra Copenhagen Photomarathon 2010

Partion number - Deltagernummer

Emne 1: Deltagernummer

Secret - Hemmelighed

Emne 2: En hemmelighed

Cheated - Snydt

Emne 3: Snydt

Fear - Frygt

Emne 4: Frygt

Wild - Vild

Emne 5: Vild

Class - Klasse

Emne 6: Klasse

Capture - Fange

Emne 7: Fange

Liberate - Befri

Emne 8: Befri

Friend - Ven

Emne 9: Ven

Enemy - Fjende

Emne 10: Fjende

City life - Byens liv

Emne 11: Byens liv

Repeating - Gengangere

Emne 12: Gengangere

Tip: Læs mere om copenhagen photomarathon på www.fotomarathon.dk

Share