Blokeret, eller bare problemer med at tage flere billeder – tips og tricks til at komme videre

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Er du gået lidt i stå med at tage billeder, så er her lidt tips til at komme i gang igen.

Her er nogle af de tips som jeg har prøvet af og som jeg bruger igen og igen for at holde mig igang med at fotografere som stadig er min passion.

1. Pres dig selv lidt ud der hvor du ikke har været før, tag en chance det er ok at tage fejl og lave fejl – så lærer du jo noget.
2. Ud af din komfort zone. Prøv at tage en type billeder du aldrig har lavet før, hvad med Macro, portræt, billeder af helt fremmede (spørg lige om lov først) eller vanddråber.
3. tilbring tid sammen med andre fotografer. Tag på en fotowalk med en anden fotograf eller en som også kan lide at fotografere – del tips og tricks måske på en helt ny location.
4. Prøv et kursus, måske et billigt på en aftenskole hvor du lærer mere om fotografering, komposition, lys, billedredigering eller noget helt andet.
5. Find inspiration. Læs magasiner, kig på billedesites som Flickr, 500px, gå på udstillinger.
6. Bliv en mentor. Hjælp fx en som lige har fået et kamera, du vil blive overrasket over at du faktisk også selv lærer noget som en del af den proces..
7. Vælg et tema og prøv at finde motiver som passer, kunne fx. være farven gul, fødder, blade, blomster, vand osv..
8. Start et projekt fx. 52 ugers projekt hvor du inden du starter selv og sammen med nogle du kender laver 52 emner, du trækker lod hver uge. Og så er det ellers bare med at komme i gang med at tage billeder til temaet.
focus-points-300x227

 

Share