Andreas Gursky, tysk fotograf og mester for et af verdens dyreste billeder udstiller i Danmark

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Hvis du som jeg er glad for at set på billeder bør du overveje at kigge forbi Lousiana hvor den tyske fotograf Andrea Gursky udstiller ikke mindre end 40 mega store fotografier, og rigtig mange mindre billeder.

Udstilling, som løber fra 13. januar til 13. maj 2012, viser fotografier fra hele Gurskys produktion frem til de allernyeste fotografier – den giver således dig mulighed for at følge billedernes forvandlinger og forvandlingskraft gennem mere end to årtier.

Den tyske fotograf Andreas Gursky(f. 1955 i Leipzig og bosat i Düsseldorf), har i mere end tyve år arbejdet med fotografi i stort format, han er som sagt også manden bare nogle af verdens dyreste fotografier “Rhine II photograph” solgt for 4,3 mio. dollar i 2011 – det kan du selvfølgelig også se på Lousiana.

Nyd f.eks. synet af formel 1 pit i nærmest hel 3 dimensionelt format, eller billeder af kæmpe landskaber – alle billeder er selvfølgelig behandlet gennem mange timers arbejde foran computerenm ofte har han flettet rigtig mange billeder sammen for at nå til sit resultat.

Andreas Gursky siger selv at han primært er billedkunstner, inden han er fotograf. Men døm selv, jeg synes helt klar der er noget at se på..

Tip: Læs mere om udstillingen på Lousiana[/b

Share