Adobe Photoshop og Adobe Photoshop Lightroom til under 100 kr om måneden – sidste chance 2. december 2013

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Netop nu er der et tilbud som næsten er for godt til at være sandt.
Du får seneste version af Photoshop og Lightroom for 92 kr. om måneden, ja faktisk kan du komme helt ned på 82 kr. om måneden hvis du lige huske at vælge “engelsk sproget” ude til højre når du er ved at skrive betalingsoplysninger.
Alene Lightroom koster ca 500 kr. når den bliver opgraderet ca hvert andet år.

De fleste kender sikkert Photoshop som nærmest er umuligt at betale for almindelige mennesker, lige nu får du også Lightroom med i samme abonnement som du binder dig til i 12 mdr.
Adobe selv bedyrer at de ikke hæver prisen til det helt vilde efter 12 mdr. – og mon ikke det vil være at skyde sig selv i foden hvis de gjorde dette 🙂

Adobe skriver selv:
Lancering af en speciel Creative Cloud-plan for fotoentusiaster til professionelle. Få den nyeste version af Photoshop CC og Lightroom, 20 GB cloud-lagring og et Behance ProSite for kun DKK 91,02 om måneden. Tilbuddet gælder indtil den 2. december.

Personligt tror jeg det er en reaktion på at rigtig mange brugere tilbage i maj 2013 truede med at forlade Adobe, da Adobe lancerede Adobe CC med priser på omkring 400 kr. om måneden og helt ville droppe deres software uden abbonement.

Tjek selv Adobe Creative Cloud –  ingen krav om tidligere software bare igang.

specialoffer-marquee_lr5_pscc_geo_709x260_dk

Share