Adobe Photoshop Elements 10

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Så har Adobe netop udgivet deres årlige nye udgave af Photoshop Elements – de er nu nået til nummer 10, og her er mange nyheder.

Du kan købe Adobe Photoshop Elements til  både Mac og Windows, og  kan som i den forrige version købes enkeltvis eller i en samlet pakke med Premier Elements.
Adobe Photoshop Elements 10 og Adobe Premiere Elements 10 byder på en række nyheder, blandt andet flere funktioner fra Adobes professionelle programmer  Adobe Photoshop og Adobe Premier.

Overblik over nogle af nyhederne i Adobe Photoshop Elements 10

Adobe Photoshop Elements 10 får f.eks. Guided Edits, som hjælpere dig  med at tilføre effekter til billeder. Du kan bl.a. male effekterne direkte på dele af billedet, 100 nye smartsbrushes giver dig mulighed for at tilføje specielle effekter som f.eks. Blandt de andre nyheder i Elements 10 er søgemuligheder med Object Search som baserer søgninger på opdeling af billeder i objekter, som bygninger og landskaber.

Adobe Photoshop Elements 10 har også forbedrede eksportfunktioner med deling via Facebook, YouTube, Flickr.com og Photoshop.com med den nye Elements Organizer.

Prisen uændret

Prisen for Adobe Photoshop Elements 10 vil blive USD 99 i en kort periode, og vil ellers koste  ca. 750 kroner som download og 900  kroner som box.

 

Share